12 Ocak 2016 Salı

MAT RUJLAR için LİP BALM mı DUDAK BAZI mı?

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba,

İnstagramdan (flycyln) sonra snapchat de (+flycylnfulya) hayatımıza girince, 
bir de günlük işlerin sayısı artınca, bloga zaman ayırmak beni zorladı. İşin doğrusu blog okunma sayıları da pek tatmin edici değil. Karşınızda erişecek biri yoksa, kendi kendinize internet çöplüğü için yazmak pek mantıklı ve teşvik edici değil, tahmin edersiniz.

Uzatmadan konuya gireyim; son yazım makyaj bazları TIK TIK ona ek olarak;  2-3 sezondur bir mat ruj moda akımı aldı başını yürüdü ve uzun süre daha mat rujlar revaçta olacak. (bknz. Balm, MAC, Dior, Chanel, YSL) 
Ülkemizde de yerli markalar bu modaya başarıyla ayak uydurdu. (bknz. Pastel, Note, Flormar, Golden Rose)
İnstagramda mat ruj paylaşımları için sayfama TIK TIK :)

Tamam hepsi güzel hoş dediğinizi duyar gibiyim fakat bu rujların da dezavantajı,  dudak kurutması! Hem de şu soğuk günlerde zaten dudaklarımız yeterince kurumuyormuş gibi ...
Ruj altına lip balm sürseniz; üstünde ruj durmuyor, dudaklarınızdan her an taştı taşmadı kaygısıyla ruj mu sürülür? 
Altına dudak kalemi kullansanız; o da ekstra kuruluk ve dudaklardaki o çatlak görüntüyle ruj yine güzel gözükmüyor.

SONUÇ: Pek çok markanın dudak bazı çıkarttığını biliyorsunuz peki ama elinizde zaten bir yüz bazınız varsa, onu dudağa uygulamak varken neden yeni birşey alasanız ki? 
Özellikle gözenek silme etkisi yaratan, SİLİKONLU BAZLAR; dudak çatlarınızın içine dolarak dudağınızı kusursuz gösterirken, bir parça da dudağa dolgunluk verir. Üzerine de mat rujunuzu uygularsanız, gün içinde göreceksiniz ki, rujunuz oldukça uzun süre tazelemeye gerek duymadan dudağınızda kalacak ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum :